FACEIT


"

Pratite najveći Counter-Strike: Global Offensive turnir u regionu kako biste vidjeli koja zemlja donosi prvaka regije CEE.

Od Češke do Crne Gore, Intel okuplja najbolja 32 tima iz srednje i istočne Evrope kako bi se međusobno takmičili.

Započnite svoje putovanje do vrha registracijom u jednoj od otvorenih nacionalnih kvalifikacija u 19 zemalja Evrope, osvojite svoje mjesto na glavnoj bini i takmičite se za nagradni fond od 20.000 USD i titulu prvaka CEE!

Drago nam je da su CEE i Savez elektronskih sportova Crne Gore i ove godine omogućili da ekipe iz Crne Gore dobiju svoje mjesto na najačem poluprofesionalnom turniru u Evropi.

Svi mečevi kvalifikacija za Crnu Goru kao i glavne runde CEE turnira će se prenositi na zvaničnim youtube i twitch kanalima SESCG-a uz najbolje komentatore iz Crne Gore. Očekujte veliki broj iznenadjenja što u samom studiju, što giveaway-a za najvjernije gledaoce.

Sva pravila vezano za registraciju kao i oko samog turnira nalaze se na faceit stranici SESCG-a, a link do stranice se nalazi u opisu profila. Sem toga možete nam se obratiti na našim facebook i instagram stranicama kao i na DISCORD kanalu saveza.

Što se tiče igrača pravilo CEE je 3+2 što znači da minimum tri igrača u jednom timu moraju biti iz Crne Gore.